Saippuakuplat piristää


Viime postauksen jälkeen painuin partsille puhaltelemaan naapureiden kiusaksi saippuakuplia ja parantamaan päivääni oma-aloitteisesti. Vitsi miten tän ikäinen voikaan vielä innostua näin paljon kuplien puhaltamisesta ja fiilistellä niiden miljoonia eri värisävyjä, ja katsella kuinka tuuli kuljettaa niitä korkeammalle. Hihi, lapsettaa!

Uskaltauduin lämpimän sään takia jopa laittamaan itselleni shortsit jalkaan ja en valehtele, jos sanon, ettei kukaan ole nähnyt mua shortsit jalassa ikinä. Kyllä noita kotona kehtaa käyttää, mutta en välttämättä ihan ihmisten ilmoille lähtisi noissa pöksyissä. Oli mulla myös hieno hattu päässä, jonka oon joskus muinoin ostanut H&M:stä miesten puolelta, mutta tätäkään lätsää en ole koskaan osannut käyttää.

Kuvissa vaivalloisesti näkyvä parvekekin on nyt remontoitu uuteen uskoon, joten sielläkin viihtyy nyt paljon paremmin, kun noita laudanpätkiä ja muuta roskaa ei enää sieltä löydy. Remonttimiehet olivat vallanneet eilen meidän kämpän, kun saavuin töistä kotiin ja taisivat säikäyttää kissatkin pahan päiväisesti.. Onneksi remppamiehet olivat nopeita ja parveke on kesäkunnossa! Toivottavasti lämpimät kelit tulis äkkiä takaisin, ettei tarvitse talvitakkia kaivaa tuolta vaatekaapista, viimiset päivät on meinannu jo melkein vilu tulla.

10 kommenttia:

 1. Hahaha tuo gifi :D Ensinnäki nauroin ku näyttää että sylkisit puhaltimen läpi, mutta siitäpä vasta riemu repeskin kun huomasin tuon teknokisun (en valitettavasti tunnista kuka hän lie) jammailemassa ikkunassa :DD ♥ *uhn-tiss-uhn-tiss-uhn-tiss*

  Määki haluun saippuakuplia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHA en ees huomannu ite teknokissaa XD Polskahan se siellä jammailee! En kestä.. :--D

   Poista
 2. No siis, kuplathan on super kivoja :> Ja kivoja kuvia taas kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saippuakuplat on ihan ykkösjuttu kesässä :3 ja kiitoos!

   Poista
 3. Hahaa toi kissa tossa gifissä :3 :DD<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiva kun muut huomaavat tanssivan kissan taustalla ennen mua :--D Se on meitin Polska ♥

   Poista
 4. Oot tosi kaunis ja ihanat hiukset sulla :)
  Saippuakuplat on ihania!!
  Ps. Söpö kissa ikkunal :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista :3 Polska-kissa se siellä kyyläilee ikkunasta!

   Poista

♥ puss