MÖKILLÄ

Kesäloman huipennus tapahtui viikko takaperin Hartolassa Teemun mökillä, kun pakattiin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin rentoutumaan järven rannalle koko porukan voimin. Tätä reissua olin odottanut jo vuoden ajan, kun viime vuonna en päässyt poikien messiin Ruisrockin takia. Oltiin siis suunniteltu tätä jo pidemmän aikaa, ja viimeinkin pääsin mökille hyttysten syötäväksi ja sain kunnon grilliruokaa!

Torstai

Saavuttiin torstaina Hartolaan, pistettiin heti grilli ja sauna tulille, ja nautittiin ihanasta säästä. Tuntui ihanalta, kun järveltä puhalsi viileä tuuli ja sai vaan olla. Pojat kävi heti ekana iltana saunassa ja uimassa, mutta mä vaan rentouduin katselemaan laiturilta maisemia ja ihastelemaan auringonlaskua.

Perjantai

Perjantaina odotettiin Amaa ja Timoa saapuvaksi meidän seuraan, mutta sitä ennen käytiin kylillä täydentämässä ruokavarastoa ja syömässä jäätelöt huoltoasemalla, josta ei saatu ostettua tupakkaa, murr. Käytiin läheisellä venelaiturilla ottamassa arskaa ja juomassa parit lonkerot  ja ihailemassa järvimaisemaa. Illemmalla lähdettiin koko porukalla soutuveneellä läheiselle saarelle grillaamaan makkaraa ja todistettiin Teemun hienot sukellustaidot, kun se yritti hypätä veneen kyytiin huonolla tuurilla. Oli jännää istua kameralaukun kanssa soutuveneessa ja pelätä rakkaan kuvauskalustonsa puolesta, ettei vaan vene keikkaa ympäri, mutta onneksi selvittiin vähäisillä roiskeilla. Oli jännää! Heitin myös monen vuoden talviturkin pois ja aah, se vesi oli niin lämmintä.

LauantaiLauantaina syötiin uusia perunoita, pojat ottivat arskaa mökin katolla, hengattiin laiturilla ja taisteltiin Kimblen mestaruudesta. Vähän alkoi jo surettaa, kun pian pitäisi lähteä jo tuolta pois. Oli niin kivaa, haluun takas! En olisi millään halunnut lähteä kotiin tuolta, mutta velvollisuudet kutsuivat, ja oli aika palata takaisin Helsinkiin.

Yhteenvetona mökistä: yli 150 hyttysenpistosta hyvää ruokaa paskaa musiikkia uusia perunoita ihanaa seuraa pääsin uimaan reissu soutuveneen kanssa oli ikimuistoinen videoita ja kuvia yhteensä yli 17 gigaa ja kesän ensimmäiset herneet. Oli ihanaa pojat, oli ihanaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss