TURKU-VIIKKO
Lupasin tulla pian taas kertoilemaan mun hommailuista, mutta annan kuvien puhua puolestaan. Viimeinen kesälomaviikko meni oikein hyvin, vaikka sää olikin perseestä, vettä tuli ja kylmäkin taisi olla, mutta se ei haitannut. Pääasiana oli vain pitää hauskaa ja rentoutua.  Turussa vietin perjantaista sunnuntaihin aikaani talovahtina, kun porukat menivät katsomaan Cheekkiä Stadikalle, ja sain nukkua rauhassa ja syödä äidin jääkaappi tyhjäksi. Loppuloman sitten olinkin autoton, kun auto meni huoltoon ja katsastukseen, ja pääsin testaamaan Turun uudistunutta julkista liikennettä (hyvin toimii!). 
Kuitenkin, mun viimeinen lomaviikko oli todella täynnä tekemistä ja olinkin yllättynyt, kuinka osasin käyttää aikani niin paljon hyödyksi. Aiemmin kesä- heinäkuussa viettämäni loma oli käytännössä ihan turha ja lohduton, kun istuin sisällä kaiket päivät, enkä tehnyt käytännössä mitään. Turussa ollessani mä sen sijaan juhlin, näin kavereita, nukuttiin lähekkäin, vietettiin darrapäivää, kävin mammalla, sain villasukkia, katsoin BB:tä (myönnän paheeni), kiertelin keskustassa, shoppailin, pesin auton, valvoin aamukahdeksaan asti ja kävin terassilla arki-iltana. Oli kyllä ihanan rentouttavaa vain olla ja pyöriä vanhoilla tutuilla mestoilla, kuin joskus junnuna. Sain myös synttärilahjoja, vaikka luulin olevani jo liian vanha niille.  Lähden taas ensi viikolla Turkuun keskellä viikkoa vaihtamaan autooni takajouset, joten pikavisiittillä ei oteta uusintamatsia, mutta kenties sitten myöhemmin syksyllä, kun järkätään Aman kanssa bileitä. 

Tuli jo kamala ikävä takaisin tuonne ja olisin niin onnellinen, jos näkisin tuota ihanaa tyttöäkin useammin. Toivottavasti saadaan se tänne Helsinkiin kylään tässä syksyn mittaan. Tulipas erittäin sekava postaus, mutta antakaa anteeksi, oon herännyt tänään todella aikaisin ilman herätyskelloa enkä oikein tiedä, mitä pitäisi näin aikaisin tehdä, kun ei ole töitäkään. Onneksi aurinko paistaa ja mulla on energiajuomaa, joten tästä päivästä tulee saletisti hyvä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss