PIKKUJOULUT + INFOAMjahas. Täällä taas. Väkisin näpyttelemässä tahmaisia näppäimiä. 
Enkä oo edes pahoillani! Ainakaan paljoa.
Noh, kuinkas tämä on tähän pisteeseen taas mennyt? Miksi en postaile niin usein kuin ennen? En ala selittelemään liirumlaarumia, vaan kerron suoraan: en ole ehtinyt. Enkä kyllä jaksanutkaan. Eikä oikein ole mitään kuviakaan tullut otettua. Viimeinen kuukausi on ollut todella kiireinen monelta osalta, kun on ollut niin paljon tehtävää ja suoritettavaa. Lisäksi Ama on viihtynyt meillä todella monena viikonloppuna ja ollaan kyläilty Karin isän luona sairaalassa. Välillä oon ottanut välipäiviä pelkästään itselleni ja sulkenut puhelimen töiden jälkeen, kietoutunut peiton alle katsomaan digiboksin tallenteita ja ilmoittanut Karille, että tänään en lähde yhtään mihinkään. Aina ei ole pakko jaksaa.


Lisäksi se kirottu joulu on tulossa. Ja ei, mä en vihaa joulua. En oo koskaan ymmärtänyt joulun vihaajia (enkä kyllä sitä toista ääripäätä 'joulu on ihanaa ostin lahjat jo kesäkuussa'-tyyppejä), mutta siinä se menee samaan syssyyn kuin muutkin juhlapyhät. Silloin on ihanaa, kun ei ole töitä (pitkä loma ah!) ja uusivuosikin on siinä lähellä. Tänä vuonna kuitenkin stressaan lahjoista liikaa, kun veronpalautuksia tulee sen verran mukavasti, että on varaakin ostaa läheisille jotain. Tilasin jo vanhemmilleni lahjan, joka on sama kuin joka vuosi, joten siitä ei tarvitse onneksi enää stressata!


Pikkujoulujakin vietettiin tuossa viime viikonloppuna Julian luona (kiitos Julia ♥) ja voi että, kun oli kiva päästä pikkujoululemaan monen vuoden tauon jälkeen! Mua ei oo oikeastaan ikinä kutsuttu mihinkää piparikesteille, joissa viinalla olisi jotain osuutta. Oli tosi kiva, kun Amakin sai tulla keppijumppailemaan sinne mun avecina. Hauska ja ikimuistoinen ilta glögin, pipareiden, parveketurinoiden ja singstarin parissa. Taxilla snägärille ja kotiin nukkumaan.


Ja nyt vähän infoa! Koska oon taas mattimyöhäisenä liikkeellä ja todella laiska asioiden suhteen, niimpä päätin aloittaa Projekti X:n, joka toimii tavallaan mun omana joulukalenterina tänä vuonna. Projekti X:n tarkoituksena on postata joka päivä yksi kuva menneeltä vuodelta ja muistella ikimuistoisia hetkiä ja tapahtumia aina joulukuun ensimmäisestä päivästä alkaen jouluaattoon asti. Miltä kuulostaa teistä? Huomenna siis luvasssa ensimmäinen postaus aiheeseen liittyen! 

Odotatteko te innolla joulua? Mikä on joulussa parasta?


2 kommenttia:

  1. Vähä ihana idea tuo X. Ite en ehtiny mukaan tänävuonna, ehkä ensvuonna sitte :D Kaavailin kyllä jonkilaista joulukalenteria blogiin mutta jäi vaan ideaksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo tää on vaan tälläinen hätäratkaisu, kun en muuta kerennyt väsäämään :'D Kaikki pitää jättää aina viime tinkaan! Ens vuonna sitten ehkä paremmin ;>

      Poista

♥ puss