I'll find you somewhere show you how much I care
Helouu helouu, tässä sitä taas nysvätään tietokoneen äärellä, vaikka pitäisi tehdä jotain ihan muuta. Joulusiivous pitäisi aloittaa lähipäivinä, mutta kun ei millään jaksa.. Viime vuonna yritin joka päivä siivota ja kiillotella nurkkia, mutta eihän se mitään hyödyttänyt, kun kolme karvalasta ja avomies sotki senkin edestä. Lisäksi meillä on aivan liikaa rojua täällä keräämässä pölyä, mutta mitään ei voi heittää pois tai viedä vaikka häkkivarastoon (poissa silmistä poissa mielestä). Omaksi onnekseni oon jo hommannut suurimman osan lahjoista (kiitos ihana internet) ja odotankin postipaten kantavan paketteja kotiin, eikä tarvitse lähteä juoksemaan kaupoille! Vihaan ostoskeskuksissa asiointia jo muutenkin, mutta jouluaikana se vihan määrä tuplaantuu. Liikaa ihmisiä, liian vähän parkkipaikkoja, joululauluja, rahanmenoa argh! Tänä vuonna oon kuitenkin ajoissa asian suhteen ja odotankin jo innoissani lahjojen paketointia :3 Ei ressiä sen suhteen!


Tottakai oon shoppaillut itsellenikin tässä juttuja, mutta niistä lisää myöhemmin, jahka paketit saapuisivat merten takaa luokseni! Musta on tullut niin pihi, etten enää oikein ostele itselleni mitään, ja pihtaan todella kauan ostoslistaani merkitsemien tuotteiden hankkimista. Varsinkin nyt, kun koin äkkirikastumisen veronpalautusten myötä, en haluaisi kuluttaa rahoja mihinkään, kun voisin vain katsella verkkopankin ihastuttavaa näkymää ja huokailla itsekseni.. No, sekin meni jo, kun perhe huutaa nälkäisenä vieressä ja auto ei pyhällä hengellä liiku. Pyh. Voi minua onnetonta.


Viikonloppuna olisi tiedossa taas Ama-neidin vierailua (se elää kohta symbioosissa meidän sohvan kanssa) ja pientä piikkikammoilua. Linnanjuhlia ja juomapelejä. Nautinnollisia makuhetkiä. Odotan innolla. Onneksi huomenna on jo perjantai, kääk, tämä viikko on kulunut ihan supernopeasti. Muutenkin musta tuntuu, että aika lentää kuin silmissä, vasta oli kesä ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta, viime kuussa meillä oli auringonvaloa yhteensä 13 tuntia? En saata ymmärtää, mihin aika katoaa? Kuka voisi kellot seisauttaa, ja ajan pysäyttää? 

 Niin ja mua saa muuten pommittaa postaustoiveilla! Antakaan vain palaa, otan haasteen vastaan. Nyt on pakko kiiruhtaa postiin, jeij, pääsen tänään paketoimaan ensimmäisiä lahjoja! :3


2 kommenttia:

  1. musiikkipostaus, sun lemppareista/levyistä jos sellasia omistat c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Mulla ei tosin oo yhtäkään cd-levyä enää olemassa, mutta kyllä mä ainakin lempibändeistä voisin jotain koittaa kirjoitella :>

      Poista

♥ puss