MITEN VUOSI VAIHTUI

HELOUU JA IHANAA UUTTA VUOTTA! Tällä kertaa en jaksa ruveta lässyttämään kuinka ihana ja rankka viime vuosi oli ja kuinka olen kasvanut ihmisenä hurjasti ja mussunmussun. Turhaa sellainen, kun ei ketään kuitenkaan kiinnosta (ei mua ainakaan). Vaikka tuleva vuosi merkitseekin mulle paljon muutoksia, niin en jaksa vaahdota vanhoista asioista. Ne on mennyttä elämää ja katson kohti tulevaa kirkkain silmin.

Meillä vuoden vaihde sujui rauhallisissa merkeissä ja kerrankin näin paaaaljon paukkuja, kun kiivettiin jätemäelle ihastelemaan väriloistoa ison porukan kanssa. Mua vähän harmitti ja suretti se, että jouduin viime hetkellä muuttamaan uudenvuoden suunnitelmia ja jäämään Helsinkiin, kun alunperin piti rynniä vauhdilla Turkuun juhlimaan, mutta ei ne suunnitelmat aina voi pelittää. Tällä kerralla kuitenkin opin, etten oleta mitään, kun mikään ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan. Pitää kai ruveta pessimistiksi, ettei aina tarvitse pettyä. Pitää madaltaa omaa tasoa, eikä aina olettaa liikoja.

Uudenvuodenlupaus? Onko niitä pakko tehdä? Musta se on vähän kulunut juttu jo, enkä tänä vuonna siis tehnyt mitään lupauksia. Kuten sanoin, en halua pettyä, kun en saakaan laihdutettua itseäni rantakuntoon tai etten kykene säästämään huikeita rahasummia matkakassaan. Tänä vuonna aion olla vapaa niistä velvollisuuksista ja yrittää olla vain onnellinen. Siksi pyrinkin eliminoimaan kurjuuden tunnetta rankalla kädellä, vaikka ei aina voi olla hauskaa. Kuten viimeiset muutama päivä on ollut mulle itselleni henkilökohtaisesti todella raskaita, vaikka yleinen fiilis on ihan hyvä. On sitä itkua tullut tihrustettua, mietittyä paljon negatiivisia asioita, mutta en anna sen vaikuttaa yleiseen olemiseeni. Ensi viikolla jatkan töitä, ja arki astuu kuvioihin wuhuu.

Teittekö te lupauksia? 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss