MITÄ TÄHÄN NYT SANOIS
Voi luoja, taas kipeänä. En ymmärrä tätä mun vastustuskykyä, kun tuntuu, että oisin vähän väliä sairaana, ugh. Tällä kertaa kuumeen lisäksi mulla on myös kurkkukipua, joten tää on varmaan viides nielutulehdus vuoden sisään. Saikkua siis luvassa tän viikon ajan, mutta onneksi on tuo pääsiäisloma, joten saan ensi maanantainkin loikoilla. Tarkoituksena ois lähteä Turkuun jossain vaiheessa jahka olo helpottaa, mutta ongelmaksi on muodostunut lähteminen. 

Nimittäin pikkupuksutin, Kaapo, rakas autoni teki tenät. Johtuu todennäköisesti tästä loskapaska-säästä, kun sytytyspuola on kastunut, tai jotain en minä tiedääää. Isälle soitin paniikissa, että mitä mä nyt teen, kun ei tolla autolla nyt kauheasti liikuta enkä edes tiedä missä joku puola sijaitsee. Jos saisin ton auton Turkuun asti raahattua niin saisin sen ilmaiseksi korjaukseen, mutta kun se hemmetin puola pitäisi vaihtaa täällä Helsingissä. Saa nähdä onnistunko tässä tehtävässä. Mutta jos nyt tuo auto ei ala toimimaan niin sitten vaan bussin kyydillä kohti kotikaupunkia. Ensimmäinen kerta sekin. Jännittävää.

Jännittävää on myöskin se, että kävin viimeinkin optikolla, näin 2,5 vuoden jälkeen (hups). Tarkoitus oli jo viime vuonna käydä tarkistuttamassa näkö, mutta jotenkin ei vaan tullut mentyä, vaikka tilaisuus olikin. Nyt sitten kävin ja pelästyin ihan tosissani, kun näkö on huonontunut älyttömästi, vaikka olin odottanutkin sitä. Hajataittoakin oli tullut, eli pitää hommata jotkut älyttömän kalliit tooriset linssit, onko jollain näistä kokemusta?
Ei siinä mitään, tällä viikolla käyn etsimässä itselleni kehyksiä ja pistän viimeinkin ne uudet lasit tilaukseen, näin 9 vuoden tauon jälkeen on ehkä ihan hyvä päivittää noita kakkuloita. Optikkotädillä oli vähän naurussa pitelemistä, kun tarkisti mun vanhoista laseista vahvuuksia ja totesi kuinka hienosti olinkaan korjannut toisen sangan siimalla, kun siitä oli ruuvi kadonnut, hahaha ei edes hävettänyt.


2 kommenttia:

  1. Kannattaa kokeilla maitohappobakteeri kuuria! Viikko tai 10pv et ottaa joka päivä sen yhen tabletin :-) se on ainakin miuta ja monta kaveria auttanu noitte sairastelujen kanssa! :-P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kokeillut maitohappobakteeria, ei tunnu auttavan ; __ ; tää tuntuu olevan lähinnä stressin ja huonon ruokavalion tulosta, nyyhkis.

      Poista

♥ puss