JEE KIVAA

SE ON 
K E S Ä L O M A 
!!!
Jeaa, rentoutunut lomalainen täällä kirjoittelee pitkästä aikaa. Mun piti tulla jo ennen juhannusta vippaamaan tänne joku nopsa postaus, mut en ehtinyt millään, kun piti tehdä kaikenmoista ennen lähtöä pois Helsingistä. Kiirus meinasi tulla, mutta selvisin, tälläkin kertaa. Miksi pakkaaminen on aina yhtä haastavaa ja vaikeaa?
Lähdin tosiaan torstaina Helsingistä Turkuun, ja perjantaina suunnattiin ison lössin kanssa mökille, oli oikein mukavaa tämä. Tykkään älyttömästi mökkeilystä, varsinkin hyvässä seurassa. Oli ruokaa, juomaa, järvi ja laituri. Sadetta ja auringonpaistetta. Perinteinen juhannus. Harvemmin tulee saunottua, mutta nyt oli niin hyvä tilaisuus, että oli pakko käydä lämmittelemässä saunatonttujen kanssa ja viuhtomassa murheet pois. Heitin myös talviturkin järveen, hyi saasta. Mitä mainioin aloitus lomalle!Mökiltä saapuessamme takaisin Turkuun, vietin ensimmäisen virallisen lomapäiväni oikein maukkaissa merkeissä. Kun viime kesälomallani pyörin kotini lattialla turhautuen siihen tekemättömyyteen, niin nyt ainakin voin olla ylpeä itsestäni ja siitä, kuinka paljon sain aikaiseksi vain yhden päivän aikana.✖ hommasin 3 päivän Ruissi lipun ✖ istuin jokirannassa syömässä frozen yogurttia ✖ istuin kävelykadulla auringonlaskun aikaan ✖ ostin tukkaväriä ✖ söin big mac-aterian autossa Turun kivoimmalla asuinalueella ✖ kävin ensimmäistä kertaa jokilaivassa ✖ tsekkasin Suomen Joutsenen ✖ kävin luola-seikkailulla

Siis. Kelatkaa. Minä, patalaiska ihminen, hääräsin noinkin paljon asioita vain yhden päivän aikana. Oon äimistynyt. Oli loistava päivä. Tiistaina palasin takaisin Helsinkiin ja oon yrittänyt rentoutua tietokoneen äärellä, vaikka oonkin ollut koko ajan puuhailemassa jotain (mm. pikainen Ikea-reissu ja loistava pihvi-ateria kera uusien perunoiden, bueno). Tällä lomalla on vielä tarkoitus mökkeillä, käydä Korkeasaaressa, Suomenlinnassa, Kuopiossa, ja ehkä Tampereellakin. Ja tietenkin Turkuun käy tieni monet kerrat.

Niin ja tietty Ruisrock, jonne suuntaan tällä kertaa kolmeksi päiväksi ahdistumaan ja kärsimään. En edes muista milloin viimeksi olin festareilla kolmea päivää, muistaakseni viisi vuotta sitten. Hui, musta on tullut vanha kun en oikein enää jaksa. Pelkään selkäni ja polveni puolesta, miten ne raihnaiset ja kuluneimmat osat oikein tulee kestämään sitä viikonlopun mittaista rälläystä. Ainakin näen ultimaattisen suosikkini (MEW) jälleen kerran ja pääsen kuuntelemaan muita hyviä artisteja ja bändejä. Tästä kesästä tulee loistava.

Nauttikaa näistä laadukkaista (tai laaduttomista) puhelimella räpsityistä kuvista, kameran akku jäi Helsinkiin, kun koko muu kameravarustus oli messissä mulla tällä reissulla, haha. Ens kerralla sitten järkkäri-matskuu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss