HEI SYYSKUU
IHANAA SYYSKUUTA JOKAISELLE. Nyt kun olen jälleen kerran ollut kuukauden poissa näköpiiristä, voinkin tulla ilmoittamaan, että oon taas vauhdissa. Oon pistänyt tuulemaan oikein kunnolla: mä olen opiskelija. Vau.

.. Ja se tarkoittaa sitä, että tuun suoltamaan kaikki koulutehtävät tänne blogin puolelle, kun en muuten ehdi jaaritella vapaa-ajallani lainkaan teille kuulumisia. Ehkä silloin tällöin jotain. Heh. Mutta silleen. Aika hassua. Tuntuu kummalta sanoa itseään opiskelijaksi. Miten mä yhtäkkiä päädyinkin koulunpenkille?


En oikein itekään tiiä. Kaveri huikkas iltaopinnoista ja mä sitten hain sinne. Oliko tää nyt semmoinen "kännissä ja läpällä" (vaikken humalassa ollutkaan), vai mitä, en tiedä. Joku aivopieru sai mut kirjoittamaan hakemuksen ja kävin haastattelussa. Ja nyt oon koulussa kirjoilla. Hupsista keikkaa. Tää kaikki tapahtui viidessä päivässä. Mites nyt näin..

Ja se, mitä oon nyt menossa opiskelemaan, on mun suurin intohimoni. Valokuvaus. Minä ja varmasti monet muutkin on huomannut, että nykyään puhelimen kamera on tutumpi kuin järjestelmäkamera ja bloggaaminenkin on jäänyt sen takia varjoon, kun ei ole ollut julkaisukelpoisia kuvia tarjolla. Valokuvaaminen on unohtunut hiljalleen ja inspiraatio on kadonnut. Mutta nyt mä jumankekkulis pääsin opiskelemaan valokuvausta ekaa kertaa ikinä, ja kaikki vähän niinkuin vahingossa. Opinnot kestää puolivuotta iltaopintoina, joten töissäkin kyllä tuun käymään ihan normaalisti (herraisä mä tuun kuolemaan niistä pitkistä päivistä). Apua. Ihanaa.


Mutta asiasta kukkaruukkuun. Mun tekis mieli aloittaa tää koko homma ihan alusta, koska musta tuntuu, että tää blogi on lässähtänyt kasaan jo ajat sitten. Mä kuitenkin tykkään tästä hommasta ja nautin tästä, mutta välillä tää ei blogi ei tunnu omalle. Pitää suunnitella jatkoa, mutta nyt mulla on sen verran monta rautaa tulessa, etten ehdi uutta blogia väsäilemään ja sitä sitten täyttämään. Tää saakoon kelvata nyt tältä erää. Kattellaan myöhemmin! Nyt keskityn vain tutkinnon suorittamiseen ja töihin.


2 kommenttia:

♥ puss