HEI OLEN TÄÄLLÄ TAASJoulukuun 12. päivä. Siitä nyt on abouttiarallaa pari kuukautta kun viimeksi pistin postausta ilmoille, enkä edes häpeä myöntää sitä. Sen vain sanon, että tää syksy on ollut aivan liian hektistä ja en enää muista edes mitä on mahtanut tapahtua. Töitä ja koulua toki joo, mutta muuten en muista oikein mitään. Just mä aloitin koulun ja ensi viikolla alkaa joululoma ja näytön suunnittelu. Oon ollut halloweenin jälkeen tipattomalla (okei yhden jekkubatteryn kumosin tuossa taannoin), koska viikonloput menevät sängyssä makoiluun ja nukkumiseen. En tiennyt, että ihminen voi edes olla näin väsynyt :D Onneks tää kohta loppuu.


Postaustahti on myös hidastunut sen takia, että mun kone formatoitiin ja päivitettiin Win10-käyttöjärjestelmään, jonka kanssa on taas vaihteeksi pientä säätöä ilmassa. Pitikin sitten siirtää kaikki kuvat ulkoiselle kovolle ja varmuuskopioida tiedostoja ja hyh mitä vääntöä ja kääntöä. Nyt on ainakin tyhjä kone! Vielä kun saisi hommattua kaikki tarpeelliset ohjelmat tähän niin olisin happy. Muutenkin tuntuu, etten enää osaa käyttää omaa läppäriä, kun jatkuvasti käytän koulun mac-koneita. Mutta mitäs tänne blogien puolelle kuuluu? Oon itse pistänyt merkille, ettei kovinkaan moni jaksa enää päivitellä yhtä ahkerasti blogeja kuten ennen, tai sitten mua ei vaan itseäni kiinnosta lukea niitä blogeja, jotka olivat joskus mun suosikkeja. Eikä mulla kyllä ole ollut aikaakaan paneutua blogien lukemiseen tässä, mutta olisihan se kiva joskus selata jotkut postaukset läpi. Mutta nyt, kun koulu on pian taputeltu läpi ja mulla on aikaa keskittyä taas omaan elämään, alan panostaa tähän blogiin edes jotenkin.

Ensi viikolla sitten alkaa tosiaan loma (vaikka töihin mun on edelleen raahauduttava) ja juhlinkin sitä vapaa-ajan määrää heittäytymällä meidän uudelle sohvalle. Jes! Ei enää sinistä kahden perseen kokoista nahkasohvaa, jossa aina taistellaan avomiehen kanssa makoilun herruudesta.


2 kommenttia:

  1. Mun mielestä on hyvä ettet sä mitenkään pahoittele sitä, että blogi on jäänyt taka-alalle. Onhan sitä elämässä välillä kaikenlaista. Oon lukenu sun blogia jo vuosia. Tottakai on aina plussaa, jos postauksia tulee usein, mutta ei se mua kuitenkaan haittaa. Tykkään silti edelleen lueskella sun juttuja täältä, vaikka niitä tuleekin harvemmin nykyään. Oot yks mun suosikkibloggaajista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, kuinka piristävä kommentti näin synkkään sunnuntai-iltaan ;__;♥ kkiitus!

      Poista

♥ puss