LOPPUVUODEN PARHAATLoppuvuoden parhaat! Mitkä asiat ovat jääneet tähän pieneen mieleen, mistä asioista olen nauttinut ja mitä kaikkea on tässä hiljaisuuden aikana tapahtua? Piti postata tää jo pari viikkoa sitten, mutta olin aivan liian laiska kuvien kanssa. Oh well, ei voi mitään, mennään itse asiaan!


MEWIN KEIKKA


Lokakuun odotetuin asia, Mewin ainoa Suomen keikka vedettiin Circuksessa. Keikka oli aivan huikea taustavisuaaleineen, joita odoteltiinkin kuutisen vuotta. Voi, kuinka niitä kaipasinkaan! Ainoa miinus oli keikkapaikka ja järjestelyt, mutta eipähän ole ensimmäinen kerta, kun tulee paha mieli turhasta jonotuksesta, anniskelualueen koosta, narikkamaksuista ja järkkäreistä. Mitä muutakaan voi odottaa Thö Sirkukselta.

DIGIMON ADVENTURE TRISitä onnen määrää, kun pieni Jonsu 24 vee saa tietoonsa, että Digimonin 15-juhlavuoden kunniaksi tulee uusi tuotantokausi Digimonista! En meinannut pysyä housuissani, kun kuulin tuon ilouutisen, koska, noh, mä oon kasvanut koko pienen elämäni tän sarjan parissa. Silloin kun Digimon alkoi Suomessa aloin heti ensimmäisestä jaksosta alkaen seuraaman kyseistä sarjaa, vaikka Agapion duppaukset olivatkin aika rajuja niin pienen lapsen mielenterveydelle. Kuitenkin jaksoin sinnikkäästi katsoa koko ensimmäisen tuotantokauden läpi, jonka jälkeen myös toinen tuotantokausi piti katsoa. Se ei nyt niin säväyttänyt, mutta pidin siitäkin paljon.

Mulla on ollut joka kevät tapana katsoa Digimon Adventure ja Digimon Zero two läpi, joten tätä sarjaa on kyllä kulutettu puhki oikein urakalla. Viime kuussa tuli uudesta tuotantokaudesta neljä jaksoa ulos, ja en voi kestää tätä ilon määrää! Pelkäsin, että koko sarja pilataan, kun jatko-osat tuntuvat muutenkin aina menevän penkin alle. Tällä kertaa olin positiivisesti yllättynyt, ja jäljestä kyllä huomaa, että tätä sarjaa on tehty hartaasti rakkaudella vanhoja faneja kunnioittaen. Nautin tästä. Miten jaksan odottaa maaliskuuhun asti, että seuraavat jaksot ilmaantuvat?!


TATUOINTISemmoisen joululahjan kävin itselleni hankkimassa. Vähän nopealla aikataululla, ja edelleen se on kesken, mutta näillä näkymin olen tyytyväinen! Tätä tullaan jatkamaan heti ensi viikolla värien kera, joten pääsen sitten näyttämään tätä valmiina. Jee!


KOULU

Koulussa ollessa oon oppinut paljon mm. studiovaloilla työskentelyä, mallin ohjaamista, ja kuvien kerronnasta. Tuotekuvausta oli hauska testata kuvausteltassa ja värifilttereillä oli hauska leikkiä. Mitä nyt vähän pelko perseessä odotellaan parin viikon sisällä alkavia näyttöjä, en tuu varmaan ikinä pääsemään läpi, kun jännittää niin paljon, haaaa. Viikon päästä istutaan jo takaisin koulunpenkillä harjoittelemassa studiovalojen kanssa.

UUSI SOHVA 

Vanha kahden hengen sininen nahkasohva sai sanoa sayonarat, kun äiti ja isäpuoli hommasi itselleen uuden sohvan, ja luopui sitten vanhastaan. Meille se tietenkin kotiutettiin, vaikka en nyt ihan siitä väristä pidäkään, niin on tuo edes pikkasen kivempi, kuin se yököttävän sininen. Isompi ja pehmeämpi! Enää ei tarvitse taistella miehen kanssa siitä, kumpi ehtii siihen makaamaan ketarat ojossa, kun molemmilla on omat puolensa. Olisin toki saanut valita myös kolmen istuttavan valkoisen sohvan, mutta totesin sen olevan hankalaa ylläpitää puhtaana tässä taloudessa (lue: kissat). Meitsi on happyyyy. Toi on niin loistava sohva, johon oon nukahtanu about joka päivä töiden jälkeen vetämään hirsiä. Niin hyvä istua sekä maata. Kyllä nyt kelpaa.


Huomenna sitten vietetäänkin vuodenvaihdetta täällä meillä hyvien tyyppien ja maukkaiden eväiden kera. Toivottavasti tällä kertaa näkisin paljon upeita raketteja ja saisin napattua edes pari ruutua kelvollisia kuvia. Ihanaa loppuvuotta kaikille, ja kiitos niille, jotka ovat jaksaneet roikkua tämän loppuvuoden täällä messissä, vaikka en kovin usein ole ehtinytkään postailemaan. Nähdään heti ensi vuonna, son moro 


2 kommenttia:

  1. ootko snapchatissäkin jjaddyy? saako lisäillä? c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu siellä mä samalla nickillä! Saa lisäillä! :3

      Poista

♥ puss