KLO 00:00

Ihanaa vuodenvaihdetta sinne ruutujen toiselle puolelle! Toivottavasti teillä oli mukava uusivuosi, sillä itsellä ainakin oli. Oli paljon perunasalaattia, nakkeja, tinan valamista, Aliasta ja boolia. Me ei pamauteltu raketteja, mutta lähdettiin lähistölle vaanimaan keskiyön paukkuja koko konkkaronkka.

Todella monet välttävät nykyään uudenvuodenlupauksia, koska 'ne eivät ikinä pidä'. No ei varmaan pidäkään, jos on tuollainen asenne. Mutta! Musta on ihan kivaa jos tekee edes pari pientä lupausta, ja yrittää pitää ne. Itse lupasin viimeksi, että vuoden 2015 aikana katson vähintään 100 elokuvaa, koska olen oikeasti ihan hirveän huono katsomaan niitä. Pysyinkin mun lupauksessa tosi hyvin kiinni, kunnes koulu alkoi ja jäin aikataulussani jälkeen, enkä katsonut neljään kuukauteen ainuttakaan elokuvaa. Annan siis itselleni armoa huhtikuuhun asti tavoittaa tuon kokonaiset 100 leffaa, mutta todennäköisesti saan sen jo nopeammin täyteen.

Nyt taas lupasin itselleni vain kaksi asiaa: ostan vuoden 2016 aikana toimivan polaroid-kameran ja käyn kampaajalla! Tai ainakin leikkaan hiukset, jos ei muuta :D Tää takkukasa on jatkuvasti edessä ja joka paikassa kiinni, yääh. Muutenkin tekee ihan hyvää leikata huonoja latvoja pois ja saada freesimpi malli tähän tukkaan. Niin ja tuosta polaroid-kamerasta vielä sen verran, että saa vinkata mistä kannattaisi hommata sellainen! Onko jollain kokemusta polaroid-kameroista? Filmikuvaus kiinnostaa, joten vinkkejä saa antaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss