MOI TÖÖT

Tässä mä mökötän. Tai oikeastaan en. Iloitsen kovasti! Nautin hiljaisuudesta (hei vain alakerran vauva, kiitos, että olet hiljaa), ja tietynlaisesta rauhan tunteesta. Pieni paino on vierinyt sydämeltäni lumiseen penkkaan. Mä valmistun! Koulu on kohta virallisesti ohi, ja voin taas alkaa suunnitella omaa elämääni eteenpäin. Tää oli tietynlainen hetki omassa elämässä, jota tuun muistelemaan kiikkustuolissa. Vaikka tää olikin vain puolen vuoden koulutusjakso, sain varmuuden siitä, että tää on sitä mitä haluan tehdä. Nyt vain pitää keksiä, että miten mä tulevaisuutta toteutan. JES!

Koulun ja työn yhdistäminen oli haastavaa, mutta samalla jotenkin kieroutuneen nautinnollista. Vaikka pitikin suunnitella päivärytmit kokonaan ihan uusiksi, niin tää kontrollifriikki oli kyllä mielissään, kun oli aamusta iltaan tekemistä. Samalla saattoi ehkä oppiakin jotain! Mua yritettiin saada hakemaan yhteishaussa samaan kouluun kahden vuoden opintoihin, mutta nääh, ei ehkä tässä elämänvaiheessa vielä. Antakaa mun miettiä rauhassa.

Ja kuten kuvasta saattaakin huomata, meitsi värjäsi tukkansa. No kyl nyt on tapahtunu vaikka ja mitä! Alkoi se punainen tukka jo vähän kyllästyttämään ja päätin repäistä. Kauan mä niitä värivaihtoehtoja pyörittelin mielessäni, mutta tää tuntui jotenkin hyvältä vaihtoehdolta. Turkoosi. Mintunvihreä. Mikä tää nyt onkaan. Pitää kyllä vielä vähän värjäillä lisää ja ehkä uskaltaa leikellä latvoja. Mitäs tykkäätte? 

PS. Mun tisseillä oli tuossa muutama päivä sitten 3-vuotispäivä. Voittajafiilis, kun tajuaa eläneensä täyttä elämää jo kolmen vuoden ajan ilman kipuja sekä huonoa itsetuntoa. Kyllä kelpaa.


5 kommenttia:

 1. Jee, hyvä sinä! ♥ Turkoosi tukka on hieno, vaikka koen vieläkin sun teemaväriks punaisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha totta! Pahoin pelkään, et palaan takas punaiseen ennen kesää.. :'D Mut tää on virkistävää!

   Poista
 2. Heii oliko miten hankalaa saada punanen alta pois vai miten suoriuduit värjäysurakastas? Kun itellä on haaveissa myös ehkä joku muu kuin punanen ihan vaihtelun vuoksi, mutta kun sitä punasta väriä on tullu lätkittyä useampi vuosi niiin.. epätoivosta, i guess.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm! Kulutin punaista väriä jonkun verran syväpuhdistavalla shampoolla (2h), ja seuraavana päivänä heitin päähän värinpoiston, jonka jälkeen vielä vaalensin pahimpia kohtia vaalealla värillä. Kyllä sitä punaista (tai no oikeastaan pinkkiä) jäi vielä jonkun verran, että ihan blondia tukkaa en parissa päivässä saanut :-D Jäi muutenkin vähän epäkivan näköinen tukka tuon rundin jälkeen, joten tää turkoosi väri kyllä pelasti mut pahimmalta häpeältä. Itellä on kuitenkin sen verran helposti värjäytyvä tukka, että vaalenee suht helposti, vaikkakin sitä punaista väriä jäikin sinne vielä kummittelemaan.

   Punaista väriä (etenkin shokkiväriä) kannattaa aina koittaa ensin haalistaa esim. just syväpuhdistavalla, sitruunalla, fairylla tai c-vitamiineilla, ennen kuin lähtee vaalentamaan :> Minkäs väristä tukkaa meinasit havitella? Onnea värjäilyyn! :3

   Poista
  2. Möh, mulla varmaan kyllä kuivahtas koko kuontalo moisella käsittelyllä.. :D Kun takana on mullakin ~2-3 > vuotta punasella värjäilyä takana.
   Oon pyöritelly mielessä sinistä vuodet pitkät, ja nyt sitten rinnalle on ilmestynyt haaveita kirkkaamasta punaisesta, pinkistä ja violetista. Ja noh, kun vanhoja kuvia katselin nii musta vähän kans himottais mutta yritän pysyä siitä erossa kun ei varmaan pitkään menis ja haluisin punasen takaisin :D

   Poista

♥ puss