SCHOOL


Huaah! Voin sanoa, että on ollut ehkä hektisimmät viikot pieneen hetkeen. Kaikki varmaan on ollut ihan innoissaan tästä talven tulosta (tai sitten ei) ja huomaa, että ulkona on jäätävän kylmä ja jotain valkoista mömmöäkin on ehtinyt ulos paukahtaa jossain välissä. Itkeskelin muutaman päivän niissä paukkupakkasissa, kun piti lähteä aamun ensimmäisillä julkisilla töihin, kun auto ei startannut enää. Akku oli tyhjentynyt niiden mukavien kylmien öiden myötä ja minut pistettiin kulkemaan julkisilla ja heräämään entistäkin aikaisemmin, kuinka röyhkeää. Onneksi autoon saatiin lisää virtaa ja on päässyt sen kanssa liikkumaan ees taas , kunnes rengas puhkeaa. Voi jumalaut mää sanon. Ehdin jo itkua tihrustaa isälle sekä isäpuolelle, jotka molemmat työskentelevät autojen parissa, ja tilasin uudet talvirenkaat, kunnes appiukko pelastaa päivän ja paikkaa reikäisän renkaan. Kyllä nyt kelpaa taas. Ei oo ollut ihan mun viikkoja nää.

Lisäksi alakerrassa on remontoitu kuolleen naapurin kämppää: vedet on poikki miten sattuu (eikä niistä ilmoiteta), ääniä kuuluu aamuvarhaisesta iltamyöhän asti, sekä jokaisena viikonloppuna (lauantait ja sunnuntait) ne jaksaa porailla oikeasti aamusta iltaan. Mukavaa viettää viikon ainoita vapaapäiviä kuunnellen poran ääniä. Viime viikonlopun aikana asuntoon ehti jo muuttaa uudet asukkaat: lapsiperhe. Voi apua sitä itkun määrää. Ei mut kiva vaan, tervetuloa taloon!

Mutta ihan mukavaakin on ollut: mulla oli viime torstaina näyttökoe, josta todennäköisesti pääsin läpi ja tulen valmistumaan tämän kuun lopulla! Vielä olisi tarkoitus palauttaa essee ja käydä koululla tekemässä näyttökokeen toinen osa. Hii, jännittävää. Oon ollut tuon näyttökokeen jälkeen vain yhtä hymyä, kun selvisin siitä ilman mitään kohtauksia, kun panikoin sitä aika paljon etukäteen. Uskon kuitenkin sen menneen ihan hyvin. Ajatella, että valmistun ihan näillä näppäimillä ja sitten koulu on ohi. Mitäs mä sit keksisin? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss