IMPERICON.com shoppailutViime kuussa tilasin itselleni uusia kuteita Impericonilta, koska nykyään en jaksa vaivautua mihinkään ostoskeskushelvetteihin. Nettishoppailu on niin paljon helpompaa ja vaivattomampaa, kun paketit tuodaan kotiovelle asti. Ainoa miinus on toimitusajat, kun ei millään malttaisi odottaa paketin saapumista.


Tilasin luottofarkut jälleen kerran, Dr. Denimin Baxterit, joita ei vieläkään Suomesta löydä mistään. Toki saa vinkata jos on näitä näkynyt, sillä en ainakaan itse ole esim. One waystä tai Carlingsista näitä nähnyt. Näissä on 98% puuvillaa ja 2% elastaania, ja nää on joustavat jalassa, ja todella mukavat. Ainoa huono puoli näissä on kankaan nopea kuluminen ja etutaskujen puuttuminen.

(Kivat kissankarvat haha)
Toiset farkut tipahtivat ostoskoriin päähänpistosta, kun halusin kokeilla muitakin housuja, joissa olisi etutaskut. Selailin tuotteita ja löysin nämä Cheap Mondayn Him Spray-farkut, joissa on 68% puuvillaa, 30% polyesteriä ja 2% elastaania. Ja etutaskut! Näitä en oo vielä ulkoiluttanut pahemmin, mutta ainakin menevät päälle ja ovat mukavan tuntuista materiaalia. Mulla ei ookaan ollut koskaan Cheap Mondayn-farkkuja, joten nää housut on ensikosketus kyseiseen merkkiin.Ja tottakai, pitihän sitä myös joku t-paitakin tilata (kun halvalla sai). Eskimo Callboyn harmaa paita oli alennuksessa ja tää on ihan super. En oo pitkään aikaan tykännyt käyttää mustia t-paitoja, ja tää oli nappivalinta. Printtikin on ihana.Impericonilta on mukava tilata vaatteita, kun aina mukana tulee jotain pientä kivaa, kuten esimerkiksi tarroja. Keräilen niitä jääkaapin oveen ja keittiön ovessa on myös Impericonilta saatu juliste. Tämmöset kivat pienet yllätykset piristää aina päivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss