Pummilla Tallinnaan pumpum


Ihanaa ystävänpäivää! Käytiin ison porukan kanssa Tallinnassa  ja oli kyllä huikeeta. Ei olla käytykään pitkään aikaan risteilyllä ja oli raikastava reissu. Käytiin pienellä porukalla maissa syömässä ja shoppailemassa energiajuomaa ja meiltä kysyttiin papereita, kun mua ja Amaa luultiin alle 16-vuotiaiksi. Tulipas nuori olo, haha!

Ei pahemmin ostettu alkoholiakaan, toisin kuin eräät, jotka osti kymmenen euron kaljakärryt ja paketoi elmukelmulla 11 kaljalavaa yhden kärryn päälle. En voi suositella, oli nimittäin aika koomisen näköistä, kun kaljakärryt lahoaa ennen kuin on päästy edes laivasta ulos. Karkkia ja energiajuomaa tosiaan vain ostettiin, ja sain mä ittelleni uuden hajuvedenkin, joka oli ennen mun luottohajuste. Britney Spearsin tuoksu, Midnight fantasy. 

Päästiin eilen illalla kotiin (julkisilla olikin mukava raahata kaikki kamat kotiin, nyt on käsissä kivat vesikellot) ja mentiin ennen kymmentä nukkumaan, kun miehen kanssa molemmat meinattiin nukahtaa sohvalle. Itselläkin oli koko loppumatkasta kamala migreeni huonosti nukutun yön jäljiltä, mutta onneksi burana helpotti heti oloa. Tänään vain köllin sohvalla, odotan niskahierontaa ja ehkä katson parit leffat. 

Mulla on huomenna jälleen tatska-aika, ja musta tuntuu, että ehdin saada tätä menoa toisen käden peittoon ennen kesää, haha. Koitan nyt kuitenkin pitää vähän taukoa, ettei tää lähde käsistä, kun jo kolmatta kertaa meen tatskapenkkiin kahden kuukauden sisään. Eihän tässä oo mitään järkeä, kun mun kaikki ylimääräiset rahat menee näihin leimoihin. No mutkun nyt kun on makuun päästy.. Niistä lisää myöhemmin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ puss