TESTISSÄ: kaksi eri turkoosia shokkiväriäVärjäsin tammikuussa rakkaan punaisen tukkani turkoosiksi kyllästymisen vuoksi. Punainen tukka on välillä hankala saada pois, mutta tällä kertaa se ei edes ollut niin iso projekti, mitä pelkäsin. Syyskuussa värjäämät ruskeat etuhiukset sai sen sijaan kerran kyytiä värinpoistolta ja paristi niihin nakattiin vielä vaalennusainetta. Siltikin sitä ruskeaa väriä pilkottaa alta, jos tarkkaan katsoo. Eipä se pahemmin haittaa, kun saavutin kuitenkin turkoosin sävyn helpommin kuin osasin toivoa.Cybershop lanseerasi uuden shokkihiusvärin, joka on täysin vegaaninen, eikä sitä siis ole testattu eläimillä, mikä on vain hyvä juttu. Pakkauksessa on 115ml väriä (Crazycoloreissa 100ml). Tämän värin suhteen odotukset olivat korkealla.
Tätä väriä pistin ensimmäisellä värjäyskerralla vastavärjättyihin hiuksiin, joissa oli edelleen vähän punapigmenttiä, mutta väri peitti hienosti laikukkaat hiukset, vaikka vaalea väri onkin.
Värin koostumus oli jämäkämpää kuin crazycoloreiden, mutta kuitenkin niin, että sitä pystyi hyvin levittämään. Väri ei valunut eikä sotkenut paikkoja, mutta petyin vähän, kun väri ei millään meinannut riittää koko tukkaan. Yleensä crazycolorin yksi purnukka riittää juuri sopivasti koko päähän ja siitä jää vähän yli, jotta siitä voi tehdä värimaskin tuleville sävytyskerroille. Tämän väripurnukan käytin yhdeltä istumalta ja olisin kaivannut lisää. Pigmentti on kuitenkin vaalealle pohjalle hyvä, eikä tämä ole ehtinyt haalistua kolmessa viikossa lähes lainkaan. Ostan varmasti tätä uudestaan ja haluan kokeilla myös muita Herman's-värejä. Värjäsin kaverin tukkaan Patsy Purplea ja se oli kyllä herkullinen väri, ja se tuntui vähän riittoisammalta ja tarttuvammalta kuin Thelma. 


Kuten alla näkyvästä kollaasista huomaa, että aluksi väri oli tumma, vähän jopa vihertävä, joka johtui siitä, että lisäsin Thelmaan lorauksen Crazycolorin Pinegreetä, tummimpiin kohtii (ja myös siksi, ettei väri olisi riittänyt). Heti ensimmäisen ja toisen pesun jälkeen vihreys kuitenkin katosi ja tukasta tuli mukavan turkoosi, joka pysyi hyvänä viikkoja.vegaaninen
+ söpö, uudesti käytettävä purkki
+ väri kestää pitkään
+ koostumus sopivan jämäkkää, ei sotke, eikä valu
levittyi hienosti

- hinta
- saatavuus (cybershopeista/ Herman'sin nettikaupasta)
- pigmentti voisi olla tummempaakin
- ei riitä koko päähän 

Kun pari (vai kolme) viikkoa oli mennyt, päätin tarttua taas väräyspurnukkaan, ja vaalensin Aman avustuksella tummimat kohdat uudestaan vaaleiksi ja tarvitsin siis lisää turkoosia väriä, joten nappasin Anttilasta mukaan Schwarzkopfin shokkivärin, josta olen aiemmin kokeillut punaista Pillar Box Red-väriä, jonka sävystä pidin kovasti, vaikka en sitä monesti käyttänytkään. Tiesin kuitenkin, mitä odottaa tältä väriltä ja millaista tahnaa sieltä tuubista oikein tulisi.

Väri on hyvin tahmaista, jota pitää sekoittaa hoitoaineen kanssa, jos haluaa saada levitetyksi tuotetta hiuksiin. Riittoisaa se ei ainakaan ollut ja mun päähän olisi tarvittu varmaan kolme purkkia väriä, jotta se olisi riittänyt. Onneksi yksi purkki riitti tarpeisiini tällä kertaa. Värisävy on ihan jees, mutta tää turkoosi saisi olla kyllä tummempaakin. Väri oli kuitenkin lähes saman sävyistä kuin Herman'sin Thelma enkä ainakaan itse huomaa sävyissä eroa. Pigmentti on mulle riittävä ja toivottavasti tää nyt kestäis jokusen viikon ajan, eikä haalistuisi heti parin pesun jälkeen.Punaisesta väristä jäi kamalat jäljet kylpyhuoneen seinään (edes ihmesieni ei auta), mutta tää turkoosi ei sotkenut mitään pahemmin. Ihan ok tuote, jos haluaa nopeasti ja helposti kauppareissun yhteydessä napata ostoskoriin kyseisen tuotteen ja ihan kivan sävyinen. Voisin ostaa uudelleen, jos tulee pakottava tarve. Mutta kyllä mä silti aion jatkossakin käyttää Cybershopin värejä. 


+ hinta ok, vaikka väriä ei olekaan paljon
+ saatavuus loistava, saa perus ruokakaupoista

- määrä (50ml)
- koostumus tosi sitkeää mömmöä, vaikea levittääMitä turkoosia väriä sä oot käyttänyt? Haluan testata muitakin!


2 kommenttia:

  1. Ihana tukka! Mulla oli viime keväänäkesänä turkoosi tukka. Käytin siihen color mask paintin turqoisea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mun pitääkin testata sitä! Millaista mömmöä se oli? :>

      Poista

♥ puss